QUICK FACIAL

De quick facial is eigenlijk een APK-tje, een snelle effectieve onderhoudsbeurt van de huid. De huid krijgt een oppervlakte- en diepte reiniging, oneffenheden worden weggehaald, masker wordt aangebracht om de huid te kalmeren. Daarna sluiten we de huid af met rozenwater en een heerlijke dag- of nachtcrème.

WELL GROOMED FACIAL

Huid wordt gereinigd, oneffenheden weggehaald en heeft u de keuze om gezichtsbeharing te verwijderen en wenkbrauwen te verven. afsluiten met een hydraterende masker, rozenwater, hyaluron serum en een dag- of nachtverzorging.

INTENSE FACIAL

Deze behandeling is geschikt voor de onrustige/ onzuivere huid. De diepte reiniging wordt gedaan met een. enzymatische peeling i.p.v. fruitzuur om nog dieper op de huid in te werken. daarna worden onzuiverheden verwijderd en een voedend masker aangebracht. Daarna sluiten we de huid af met rozenwater en e.v.t. een heerlijke dag- of nachtcrème.

RELAXATION FACIAL

Huid wordt gereinigd, oneffenheden weggehaald en heeft u de keuze om gezichtsbeharing te verwijderen en wenkbrauwen te verven. afsluiten met een hydraterende masker, rozenwater, hyaluron serum en een dag- of nachtverzorging. Maar dan ook nog lekker genieten van een heerlijk ontspannende massage!

WIST JE DAT?

Je de massage zelf kunt samenstellen? Ga je voor de ontspannende gezichtsmassage of voor een schoudermassage of kun je niet kiezen, dan kun je jouw behandeling uitbreiden om ze allebei toe te voegen. Hoe relaxed is dat?!

LOS BIJ TE BOEKEN bij je gezichtsbehandeling ( niet standaard inbegrepen)

Wimpers verven, derma-planning, gelaat harsen.

WIST JE DAT?

Voordelen van Derma planning zijn verwijderen van dode huidcellen, verbeteren van huidtextuur, verminderen van lijntjes en rimpels, stimuleren van celvernieuwing en het bevorderen van een gezonde “glow” van de huid.

WIST JE OOK:

Dat ik de huid afsluit met natuurlijke producten zoals, rozen-, lavendel- en hamameliswater. Dit is het “schoonheidsgeheim” van Cleopatra. Rozenwater bevat verschillende vitamines, mineralen en antioxidanten die ontstekingremmend werken, de huid effectief kalmeert, haarvaatjes stimuleert samen te trekken en de poriën verstevigd….